4 comments

 1. Al enkele jaren heb ik teckels gehad, ruwharig, gladharig en langharig. De laatste teckel is nu anderhalf jaar terug overleden.

  Omdat ik een hond erg mis wil ik graag weer een hond als maatje.

  Kennissen hebben mij een Tibetaanse terrier aangeraden. Omdat ik helemaal niet bekend ben met dit ras wil ik u vragen hoe u het ras ervaart.

  Ikzelf rijdt veel met paard en wagen en zou het prettig vinden als de hond hier ook plezier in heeft om achter of naast me op de kar te zitten.

  Ook zag ik op uw site dat u op dit moment pups ter beschikking heeft. Zo ja zijn het reutjes of teefjes? Zelf heb ik altijd teefjes gehad en heb niet zoveel ervaring met reutjes.

  Wat is ongeveer de prijsindicatie van een pup?

  Ik hoor het graag van u.

  Met vriendelijke groet,
  Marga

 2. Goedenmiddag,

  Als eerst wat heeft u prachtige honden. Wat zijn ondanks als een blok verliefd geworden op dit prachtige ras en zijn nu in de gelegenheid om een pup een goede toekomst te kunnen aanbieden.
  Mijn vraag is of u nog een pup ter beschikking heeft? Onze voorkeur gaat uit naar een teefje.

  Ik hoop van u te horen,

  Met vriendelijke groet,

  Katie

 3. Zoals zojuist telefonisch afgesproken stuur ik u hierbij mijn mailadres,

  Met vriendelijke groet,

  Leonie Offermans

 4. Wij hebben twee Tibetaanse terriërs gehad, beiden zijn 15 jaar geworden. Onze laatste Tibetaan is twee jaar geleden overleden en wij willen nu graag weer een nieuwe pup. Kunt u mij zeggen of u dit jaar nog pups verwacht of misschien weet welke fokker van plan is dit jaar nog een nestje te krijgen?
  Vriendelijke groet,
  Avis Viveen

Comments are closed.